Mijn favorieten

Houd het hoofd koel

Schaarste en grote vraag leiden tot prijsstijging. De woningmarkt is oververhit door een tekort aan woningen, historisch lage hypotheekrente en hoge spaartegoeden. De prijzen zijn gemiddeld genomen tot wel 15 procent gestegen. Dit is het moment om samen het hoofd koel te houden. Wij als makelaar zijn er voor jullie om te bemiddelen tussen de vraag en aanbod op een markt die oververhit is.

Starters
Zeker de starters op de woningmarkt hebben het moeilijk bij het aankopen van een woning. Om de kans op de markt te vergroten, nemen zij grote risico’s; bieden ver boven de vraagprijs, kopen een woning zonder voorbehoud van financiering, lenen het maximale bedrag en verzwijgen soms studieschulden of leasecontracten. Risico’s die niet altijd nodig zijn. Wij kijken graag samen met starters naar de mogelijkheden bij het aankopen van hun eerste huis en begeleiden hen graag in dit proces.

Kans op de woningmarkt
Door de krapte op de woningmarkt gaan de woningen als warme broodjes over de toonbank. Waar men zes jaar geleden nog blij was met één bezichtiging in de twee maanden, worden er nu geregeld geïnteresseerden op de wachtlijst gezet. Om in een vroeg stadium geïnformeerd te worden over de beschikbaarheid van woningen beschikken wij over een aantal tools. Benieuwd naar deze tools? Neem dan gerust contact met ons op via de mail, of bel ons!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring