Mijn favorieten

Verkopen

Je wilt je huis verkopen

Als je op het punt staat je woning te verkopen, ga je een spannende tijd tegemoet. Er komen heel wat zaken op je af. Natuurlijk wil je dan een makelaar aan je zijde die weet waar ze het over heeft en je voorziet van de beste adviezen en tips. Die op de hoogte is van de lokale marktsituatie en de woningmarkt in de regio. Die zich inleeft in jouw specifieke situatie, proactief meedenkt en de tijd voor je neemt. Ingrid Goes Makelaars doet er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het hele verkoopproces en helpt je persoonlijk met al je vragen.


Onze werkwijze bij de verkoop van jouw woning
  • Stap 1. In een uitgebreid kennismakingsgesprek nemen we je wensen door en bespreken we met je wat je van ons mag verwachten. Hier komen alle belangrijke zaken met betrekking tot de verkoop van de woning aan bod.
  • Stap 2. We beginnen met het verzamelen van alle belangrijke documenten die betrekking hebben op jouw woning. (bijv. bewijs van eigendom, plattegronden etc.)
  • Stap 3. We bepalen een reële vraagprijs.
  • Stap 4. We laten de woning inmeten voor het maken van nauwkeurige plattegronden, laten wanneer wenselijk, de woning optimaliseren door een vastgoedstylist en zorgen voor foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf.
  • Stap 5. We zorgen voor optimale exposure van jouw woning (inclusief plattegronden, (360°-)foto’s en een slideshow) op Funda, onze website en social media. Ook bespreken we deelname aan de open huizen route.mmnnn
  • Stap 6. Potentiële kopers willen de woning komen bezichtigen. Ook de bezichtigingen regelen wij voor u. Altijd in overleg, dat spreekt voor zich.
  • Stap 7. Zijn er een of meer gegadigden? Dan begint het biedingsproces. Wij onderhandelen namens jou en dat doen we professioneel en scherp. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact met elkaar.
  • Stap 8. Is er van beide partijen overeenstemming over de prijs? Dan stellen we de koopovereenkomst op.
  • Stap 9. We maken samen een inspectieronde door de woning en gaan met je naar de notaris voor de officiële overdracht.
Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring